foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Сътрудник социални дейности - 30.01.2017

Компютърна грамотност - 20.01.2017

"Здравен асистент" и "Болногледач" - 15.01.2017

Професионални обучения

Интензивни курсове

bgenfrdeitptrues

Връзки

*КАЛЕНДАР*

Април 2018
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Плевен

kristiqn hinov_3.jpg

Дейности & услуги

Фотоси на наши курсисти

29.jpg

В последните няколко години сме свидетели на масовото навлизане на компютрите във всички сфери на икономиката и професионални области. Те станаха необходим помощник на всеки един от нас. Ние правим огромна разлика между професионалисти и начинаещи, което си личи във всяко едно от предлаганите от нас обучения.

Основният курс на компютърна грамотност има за цел да Ви даде фундаменталните умения за работа с компютър като:

Ø              Как да обработвате документи в WORD, да въвеждате, коригирате, съхранявате, форматирате и отпечатвате Вашите документи, таблици, писма и др.;

Ø              Електронни таблици в EXCEL.В този модул ще ви представим електронни таблици, както и възможностите, които те предлагат за запазване на данни и използване на математически функции за обработка на данните. Към края на този модул вие ще можете да създавате и четете електронни таблици и да ги използвате за запазване на числени данни и за изчисления.;

Ø              Как да намирате информация в ИНТЕРНЕТ пространствотоще се научите да работите с Web-сайтове, да търсите информация в Web, да получавате и изпращате електронна поща, да търсите и изтегляте софтуер, музика, видеои др.;

 

След завършване на обучението ще получите Удостоверение!

 

WORD – Най-популярната в света програма за текстообработка. Изрядно подготвените документи са показател за Вашите работни качества. Всичко, което учите в нея, ще бъде от полза при различните програми, които ще ползвате сега или в бъдеще.

EXCEL – Необикновените възможности на програмата може да бъдат прилагани във всяка област. Тя е Вашият ключ към решаване на най-сложните задачи в офиса и вкъщи.

INTERNET – начинът да откриете света. В него ще намерите всичко, което искате да научите, всичко, което търсите да прочетете, всеки, с когото искате да общувате. Разстоянията няма да имат значение за Вас и близките Ви, които са в чужбина. Ще спестите ценно време за всички резервации, справки и поръчки.

 

Microsoft Excel е мощна програма за електронни таблици, част от пакета MS Office на Microsoft.

Електронните таблици се използват за извършване на изчисления и графично представяне на данни.Основно предимство на електронните таблици е възможността за пресмятане на числови данни с помощта на формули. Вие ще можете сам да съставяте такива или да използвате предложените от програмата вградени функции. При промяна на данните формулите или функциите автоматично се преизчисляват.
Всяка таблица може да се оформи по различен начин според нуждите и желанията Ви. Предлаганата възможност за графично представяне на данни (чрез диаграми) помага за бързо и лесно анализиране и прогнозиране на процеси и явления.

В този курс - Excel ще се научите лесно и бързо да създавате и поддържате електронни таблици, да обработвате и анализирате данните в тях, да извършвате изчисления, да създавате професионално оформени справки и диаграми.

 

Подкатегории

ПРОФЕСИОНАЛНИ ОБУЧЕНИЯ

 

 Професия “Фотограф”

Професия “Оперативен счето-водител”

Професия “Офис-мениджър”

Професия “Строител-монтажник”

Професия “Офис-секретар”

Професия “Здравен асистент”/“Дентален асистент”

Професия “Болногледач”

 Професия “Готвач”

Професия “Сервитьор-барман”

 Професия “Фризьор”

 Професия “Козметик”