foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Сътрудник социални дейности - 30.01.2017

Компютърна грамотност - 20.01.2017

"Здравен асистент" и "Болногледач" - 15.01.2017

Професионални обучения

Интензивни курсове

bgenfrdeitptrues

Връзки

*КАЛЕНДАР*

Юни 2021
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Плевен

daqnaberkova_kaskada.jpg

Дейности & услуги

Фотоси на наши курсисти

23.jpg

Ние Ви предлагаме:

Кратки компютърни курсове:

„Работа в интернет”

„Текстообработка с WORD”

„Електронни таблици с EXCEL”

„Интензивен компютърен курс за начинаещи”

“Основен курс на компютърна грамотност”

Компютърни курсове

Компютърните курсове се провеждат освен в Бизнес центъра и на място при обучаемите, при заявка на работодател и допълнително уточняване на условията.

 

Вид на курса

брой часове

цена

Основен курс по компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet

40

При запитване

 

Курсът е подходящ за всички които не са работили или много малко са работили на компютър. Включени са изучаването на основни познания за работа с компютър. Хардуер, софтуер, управление на периферните устройства. Запознаване с най-популярната операционна система - WINDOWS. Операции с файлове и директории. Работа с прозорци и икони. Създаване и редактиране на собствени файлове и много други умения.
В текстообработващата програма Word ще се научите бързо и ефективно да работите с текстове, да въвеждате, коригирате, съхранявате, форматирате и отпечатвате Вашите документи, таблици, писма и др. Материалът се поднася чрез подробно обяснени примери.
Microsoft Excel е мощна програма за електронни таблици, част от пакета MS Office на Microsoft. В този курс по Excel ще се научите лесно и бързо да създавате и поддържате електронни таблици, да обработвате и анализирате данните в тях, да извършвате изчисления, да създавате професионално оформени справки и диаграми.

Интернет е Вашият нов път към СВЕТА. В курса по Интернет ще се научите да работите с Web-сайтове, да търсите информация в Web, да получавате и изпращате електронна поща, да търсите и изтегляте софтуер, музика, видеои пр.

 

Вид на курса

брой часове

цена

Разширен курс по компютърна грамотност: Windows, Word, Excel, Internet, Access, PowerPoint

65

При запитване

 

В този разширен курс са включени и други приложения от MS Office на Microsoft.

Access е програма за създаване, управление и анализ на големи бази данни. С помощта на Access ще можете да проектирате бази данни, да използвате заявки за филтриране и комбиниране на информация, да създавате форми и страници за достъп до данни, да генерирате отчети, да представяте информацията в различен вид.

 

Power Point ви запознава с похватите за създаване на професионални презентации, прилагането на визуални и аудио ефекти и форматирането им. Крайният продукт представлява малък филм, който може да бъде възпроизведен на екран, на слайдове или на филм. Представена е работа с таблици, графики и диаграми в презентация, добавяне на специални ефекти и хипервръзки.

 

Вид на курса

брой часове

цена

Компютърен машинопис и текстообработка

30

При запитване

 

Обучение по отделни модули

брой часове

цена

Windows

8

При запитване

Word

12

Excel

12

Internet

8

Access

16

PowerPoint

10

 

Курсове за напреднали

брой часове

цена

Word

30

При запитване

Excel

30

PowerPoint

20

Page Maker

50

CorelDraw

50

Adobe Photoshop

50

Adobe Illustrator

50

Любителски Web design

20

 

Page Maker представлява настолна издателска система, която ви позволява лесно и достъпно да създавате публикации: книги, вестници, списания, да ги оформяте и подготвяте за печат. Програмата Page Maker е подходяща също и за предпечатна подготовка на брошури, листовки и други рекламни материали.

 

Corel Draw създава и редактира векторни цифрови изображения с илюстративен характер, предназначени за печат, Уеб и други медии. В курса по Corel Draw ще се запознаете с основните принципи на създаване и редактиране на векторни компютърни графики, оформянето на графични текстове и вграждането на растерни изображения в обемни рекламни материали: календари, плакати и др.

 

Adobe Photoshop е програма за обработка на растерна графика. Photoshop позволява промяна на сканирани и цифрово заснети материали. В този курс се овладяват основните техники за работа с Photoshop. Как да сканирате и коригирате изображения, да ги комбинирате с други изображения, да създадете ваше собствено художествено произведение.

 

Adobe Illustratorе широкоспектърна програма, предпочитана както за създаване на изображения, така и за страниране.

 

Професионални курсове

брой часове

цена*

Web design

100

При запитване

Adobe Photoshop

100

CorelDraw

100

Page Maker

100

Adobe Photoshop + CorelDraw

120

 

 *Цената на професионалните курсове се определя според броя курсисти в групата.