foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Сътрудник социални дейности - 30.01.2017

Компютърна грамотност - 20.01.2017

"Здравен асистент" и "Болногледач" - 15.01.2017

Професионални обучения

Интензивни курсове

bgenfrdeitptrues

Връзки

*КАЛЕНДАР*

Юни 2021
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Плевен

vencuslav gunovski_kajluka-malkiq qzovir_3.jpg

Дейности & услуги

Фотоси на наши курсисти

1a.jpg

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Сдружение „Регионален бизнес център Плевен" е неправителствена организация в обществена полза, учредено от представители на: общини неправителствени организации, фирми, физически лица и селскостопански производители от региона. Сдружението е създадено по проект „Заетост чрез подкрепа на бизнеса” (JOBS), инициатива на Програмата на ООН за развитие (ПРООН) и Министерството на труда и социалната политика.
Регионален бизнес център Плевен поддържа тесни контакти на сътрудничество с широка мрежа от бизнес центрове. Чрез своите специфични инструменти ние работим за обединяване на усилията на държавата, общините, местните банки, неправителствения сектор, частния бизнес, други институции и гражданското общество за подобряване на местното икономическо развитие. Целите, които сме си поставили са насочени към инициативи за популяризиране на региона и страната ни и привличане на национални и международни инвестиции.
Като приоритетна цел ни е развитието на туризма. Регистрирани сме като сдружение работещо в полза на туризма под № 8 в Централния туристически регистър на Министерството на икономиката енергетиката и туризма.
Бизнес центърът е представител на МФ Джобс от групата на   Българската банка за развитие и осигурява достъп и финансиране, чрез схема за финансов лизинг, както и за микрокредитиране на малки и средни предприятия.
Към Бизнес центърът е лицензиран и работи Център за чуждоезиково и компютърно обучение - Завършилите езиков или компютърен курс получават Удостоверение за ниво на владеене и познания.
Към Бизнес центърът е лицензиран и работи Център за професионално обучение - Лицензия  № 200812735 от Национална агенция за професионално образование и обучение. Предлагаме квалификация и преквалификация в:
Ø      здравни грижи;
Ø      бизнес обучения;
Ø      строителството и строително-монтажни работи;
Ø      хотелиерство, ресторантьорство и обслужване на заведения за хранене;
Ø      организация на туризма, свободното време и анимация;
Ø      производство на хлебни, кулинарни и сладкарски изделия;
Ø      социална работа с деца, възрастни с увреждания и семейства в риск;
Ø      производство на селскостопанска продукция, цветарство и озеленяване;
Ø      шивачество за текстилната промишленост;
Ø      икономически и административни специалности.
С това подпомагаме ефективността при търсене на работа и конкурентноспособноста на работната ръка.
Централният офис в Плевен разполага с четири зали за  обучения и компютърна зала, две зали за интервюта и офис помещения за служителите. Към Сдружението работят и изнесени офиси - Червен бряг и Левски. В Бизнес центърът работят специалисти, експерти в своята област.